Ο Λαπόρτα προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στην Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 10:00
UPD:10:02
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Η κατάκτηση του Κυπέλλου μοιάζει με... παρηγοριά στον άρρωστο όταν ο λόγος γίνεται για μια ομάδα του διαμετρήματος της Μπαρτσελόνα, που είχε απογοητευτική σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο πρόωρος αποκλεισμός των Καταλανών στο Champions League και η απώλεια του πρωταθλήματος με διαδοχικές εντός έδρας ήττες και βαθμολγικές απώλειες (Γρανάδα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Θέλτα) άφησαν τους «μπλαουγκράνα» απορημένους.

Ο πρόεδρος της «Μπάρτσα», Ζοάν Λαπόρτα, προανήγγειλε αλλαγές. «Είχα πει πως θα αξιολογήσω την κατάσταση στο τέλος της χρονιάς ανάλογα με τις επιδόσεις μας. Πήραμε το Κύπελλο, όμως αποκλειστήκαμε νωρίς στην Ευρώπη και ο τίτλος στη Λίγκα χάθηκε με τρόπο ακατανόητο», υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος.

Και πρόσθεσε: «Θα δείτε πως θα ληφθούν πολλές αποφάσεις, ξεκινώντας άμεσα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ προκειμένου να γίνουμε και πάλι ανταγωνιστικοί εντός κι εκτός συνόρων. Πρέπει να κλείσει ο κύκλος, είναι απαραίτητο».

Η... καμπάνα φαίνεται να χτυπάει πρωτίστως για τον Ρόναλντ Κούμαν, καθώς ο Ολλανδός τεχνικός χρεώνεται το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης, ενώ απείραχτοι δεν θα μείνουν ούτε οι ποδοσφαιριστές, αντιθέτως αναμένονται αποχωρήσεις και μειώσεις συμβολαίων.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις