Τέλος από την Άρσεναλ ο Νταβίντ Λουίζ

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 17:58
UPD:18:01
Pool via REUTERS/LINDSEY PARNABY
A- A A+

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, Νταβίντ Λουίζ, θα αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου, καθώς τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες», ανακοίνωσε ο τεχνικός της ομάδας Μικέλ Αρτέτα.

Ο 34χρονος στόπερ εντάχθηκε στους «γκάνερς» από την Τσέλσι το 2019 και ανανέωσε την περασμένη σεζόν, λαμβάνοντας από τις υψηλότερες αποδοχές στην ομάδα.

«Είχαμε πολύ σαφείς συνομιλίες τους τελευταίους μήνες» δήλωσε ο Άρτέτα σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας.

«Έδωσε το καλύτερό του. Προσπάθησα να τον βοηθήσω όσο μπορούσα, όπως και ο σύλλογος. Μετά από μερικές συνομιλίες, αποφασίσαμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε τώρα».

Ο Νταβίντ Λουίζ είναι εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τη Νιουκάστλ στις αρχές του μήνα, ενώ μετρά συνολικά 73 εμφανίσεις με την ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

«Είναι ένας παίκτης που έχει κατακτήσει τα πάντα στο ποδόσφαιρο κι έχει κερδίσει κάθε δικαίωμα να το έχει πετύχει, λόγω του ποιος είναι ως παίκτης και ως άτομο. Απλώς θέλω να τον ευχαριστήσω και να του ευχηθώ καλή τύχη στο επόμενο κεφάλαιό του, γιατί είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας τον Νταβίντ, ότι έχει πολλά ακόμη ως παίκτης», συμπλήρωσε ο Αρτέτα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις