Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 07:00
A- A A+

ΤΟΠΙΚΕΣ βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από τις βραδυνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα, αρχικά στις βορειότερες περιοχές και αργότερα και στις υπόλοιπες. Αργά το βράδυ ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στις Κυκλάδες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σταδιακά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Αργά το βράδυ ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ, οι οποίες στη Δυτική Ελλάδα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και αργότερα στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Ανεμοι: Ασθενείς και στα δυτικά και βόρεια βόρειοι, μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή