Έφερναν από την Ισπανία χασίς σε μαξιλαροθήκες-ταχυδρομικά δέματα

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 12:57
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Μέλος εγκληματικής ομάδας, 42χρονος αλλοδαπός, που εμπλέκεται σε εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελλάδα με ταχυδρομικά δέματα συνελήφθη προ ημερών (10/5) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενημέρωσε σήμερα η αστυνομία. 

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή, με αποστολή ταχυδρομικών δεμάτων, μέσω αεροπορικών διαδρομών, ποσοτήτων ακατέργαστου χασίς από το εξωτερικό, εντοπίστηκε το ύποπτο δέμα, προερχόμενο από την Ισπανία.

Εντός του δέματος είχαν τοποθετηθεί πέντε νάιλον συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες μέσα σε μαξιλαροθήκες, με περιεχόμενο ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 5 κιλών και 30 γραμμαρίων.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ

Ο 42χρονος συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε το δέμα.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξακριβώθηκε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ότι η εγκληματική αυτή ομάδα εισήγαγε με τη μέθοδο των ταχυδρομικών δεμάτων από την Ισπανία στην Ελλάδα άλλα τρία δέματα που περιείχαν ακατέργαστο χασίς βάρους 16 κιλών και 180 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η αστυνομική έρευνα, σε συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές της Ισπανίας, για τον εντοπισμό των συνεργών του αλλά και του αποστολέα των ναρκωτικών, συνεχίζεται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή