Έκπληξη με επιστροφή Μπενζεμά στην Εθνική Γαλλίας;

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 11:34
UPD:11:36
REUTERS/SERGIO PEREZ
A- A A+

Το βράδυ της Τρίτης, περίπου στις 8:20 μ.μ., ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα αποκαλύψει τη λίστα των 26 παικτών που επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στο Euro με την Εθνική Γαλλίας.

Και, βλέποντας το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά να εμφανίζεται, δεν θα υπάρχει πλέον μια εντελώς τρελή υπόθεση. Σύμφωνα με την Equipe, υπάρχει ελπίδα για επιστροφή (ύστερα από έξι χρόνια) του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είχε μια πολύ δυνατή σεζόν στην Ισπανία με 29 γκολ σε 45 παιχνίδια, σε όλους τους αγώνες. 

Ο πρώην άσος της Λιόν δεν έχει κληθεί από τον Οκτώβριο του 2015, μετά τη φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού (sextape) εναντίον του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Μπενζεμά γιόρτασε την 81η και τελευταία διεθνή συμμετοχή του με τη Γαλλία παίζοντας εναντίον της Αρμενίας στις 8 Οκτωβρίου 2015. 

Ο Νοέλ Λε Γκρε, πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FFF), υπερασπίστηκε συχνά τον Μπενζεμά, αλλά η ιστορία δεν είναι εύκολη και η παρουσία του παίκτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρη.

Εάν τελικώς επιλεγεί, θα μπορούσε να συνοδεύσει τους Αντουάν Γκριεζμάν, Κιλιάν Μπαπέ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Ολιβιέ Ζιρού, Ουσμάν Ντεμπελέ, Άντονι Μαρσιάλ και Βισάμ Μπεν Γεντέρ.

Η τελική ετυμηγορία θα ανακοινωθεί το βράδυ. Πριν από λίγες εβδομάδες, ο ισπανικός Τύπος είχε ζητήσει από τον Ντεσάμπ να σταματήσει το «έγκλημα» με τον Μπενζεμά...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις