Διερευνητική επαφή με Ρεμπρόφ φέρεται να είχε η ΑΕΚ

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 13:55
UPD:13:59
EPA/SERGEY DOLZHENKO
A- A A+

Το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ είναι «ανοιχτό» κι όσο συμβαίνει αυτό είναι φυσικό επακόλουθο να γράφονται και να ακούγονται διάφορα σενάρια για πιθανούς αντικαταστάτες του, εφόσον δεν παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας.

Οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένοι σε κάθε ενδεχόμενο και μία από αυτές ακούει στ΄ όνομα, Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός της Ουκρανίας, με σημαντική καριέρα στην χώρα του (Ντιναμό Κιέβου), αλλά και στην Premier League, ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την προπονητική και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση.

Ο 46χρονος σήμερα Ρεμπρόφ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ντιναμό Κιέβου κι έφτασε μέχρι την ανδρική ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα κι ένα Super Cup.

Τη σεζόν 2017/2018 ανέλαβε την Αλ Αχλί κι αμέσως μετά προσλήφθηκε από την ουγγρική Φερεντσβάρος, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Με τους Μαγυάρους έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα σε ισάριθμες σεζόν, ωστόσο η σχέση του με τη διοίκηση της ομάδας δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο.

Παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Φερεντσβάρος. Γνωρίζοντας κάποια πράγματα περισσότερο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν μία πρώτη διερευνητική επαφή μαζί του και η περίπτωσή του παρακολουθείται στενά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις