Δεν το.. κουνάει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ιτούδης

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 13:46
UPD:14:13
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η συνεργασία του Δημήτρη Ιτούδη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα συνεχιστεί γι΄ άλλα δύο χρόνια, καθώς ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2023.

Η όποια φημολογία είχε ακουστεί περί απομάκρυνσής του από τον πάγκο της «αρκούδας» μετά τη λήξη της περιόδου αποδείχθηκε πέρα για πέρα αναληθής, μιας και ο Ιτούδης εξακολουθεί να απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Αντρέι Βατούτιν, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Εφόσον ολοκληρωθεί και η νέα συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Έλληνας προπονητής θα συμπληρώσει 9 συναπτά έτη στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είχε αναλάβει τα ηνία της «ομάδας του στρατού» το 2014 και είναι πλέον ο τεχνικός που έχει παραμείνει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο «τιμόνι» της.

Στο διάστημα αυτό έχει οδηγήσει το συγκρότημα της ρωσικής πρωτεύουσας στην κατάκτηση 5 πρωταθλημάτων, δύο τροπαίων Euroleague και πέντε τίτλων στην VTB League.

Στην τρέχουσα σεζόν βρίσκεται στη διεκδίκηση όλων των στόχων, με κυριότερο αυτό της Euroleague, καθώς η ΤΣΣΚΑ προκρίθηκε με sweep (3-0 την Φενέρμπαχτσε) στο Final 4 της Κολωνίας (στον πρώτο ημιτελικό θ΄ αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις