ΝΒΑ: Η Ατλάντα αντίπαλος της Νέας Υόρκης στον α΄ γύρο των play off

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 23:34
UPD:23:42
USA TODAY Sports/Vincent Carchietta
A- A A+

 

 

 

Παίζοντας με τα... δεύτερα το Φοίνιξ πέρασε από το Σαν Αντόνιο με 123-121 επί των «Σπερς και, πλέον, ελπίζουν σε ήττα της Γιούτα στο Σακραμέντο από τους «Κινγκς», προκειμένου να πάρει την πρωτιά στην Δύση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Η Ιντιάνα κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Τορόντο με 125-113, έπιασε την 9η θέση και θέλει δύο νίκες στα εναπομείναντα ματς για να μπει στα play off. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι «Πέισερς» να επικρατήσουν της Σάρλοτ και μετά να νικήσουν και τον ηττημένο του ζευγαριού, Βοστόνη-Ουάσινγκτον.

Την 8η θέση πήρε η Ουάσινγκτον μετά την επικράτησή της επί της Σάρλοτ με 115-110. Πλέον, οι «Γουίζαρντς» θα έχουν δύο ευκαιρίες για να μπουν στα play off. Αρχικά απέναντι στη Βοστόνη κι αν δεν τα καταφέρουν με τους «Σέλτικς» θ΄ αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Σάρλοτ και στην Ιντιάνα.

Η Ατλάντα θα είναι η αντίπαλος της Νέας Υόρκης στον πρώτο γύρο των play off του ΝΒΑ. Οι «Νικς» επικράτησαν με 96-92 της Βοστόνης, πήραν την 4η θέση και μπροστά τους θα βρουν τα «Γεράκια».

Το Μαϊάμι τερμάτισε στην 6η θέση και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο αντίπαλος του Μιλγουόκι στα play off, εκτός κι αν έρθουν τα πάνω κάτω στο ματς ανάμεσα στο Μπρούκλιν και στο Κλίβελαντ (με νίκη των «Καβς» οι «Μπακς» θα πάρουν την 2η θέση της Ανατολής και δεν θ΄ αντιμετωπίσουν τους Χιτ).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις