Παρέμεινε «ζωντανή» για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» η Τότεναμ

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 18:23
UPD:18:28
Pool via REUTERS/SHAUN BOTTERILL
A- A A+

Σε... τροχιά Ευρώπης παρέμεινε η Τότεναμ μετά τη σημερινή άνετη νίκη της με 2-0 επί της Γουλβς στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Με το «τρίποντο» αυτό οι «πετεινοί» έπιασαν την Γουέστ Χαμ στην 6η θέση της κατάταξης, αυξάνοντας τις ελπίδες τους για την έξοδο στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Μετά την ήττα από τη Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ» η νίκη ήταν μονόδρομος για τους Λονδρέζους, προκειμένου να έμεναν «ζωντανοί» στο «κυνήγι» μίας θέσης που οδηγεί στα ευρωπαϊκά «σαλόνια» της σεζόν 2021/2022.

Η ομάδα του Ράιαν Μέισον τα κατάφερε απέναντι στους «Λύκους», χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα με τον Κέιν ν΄ ανοίγει το σκορ στο 44΄ (22ο γκολ του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και 12 ασίστ), ενώ στο 62΄ ο Χόιμπιεργκ «κλείδωσε» το «τρίποντο» για τους γηπεδούχους. Για τον παίκτη της Τότεναμ ήταν το πρώτο ματς στην καριέρα του (145 συνολικά συμμετοχές) με γκολ και ασίστ.

Να σημειωθεί επίσης, ότι ο «υπηρεσιακός» τεχνικός της Τότεναμ, Ράιαν Μέισον, έγινε ο πρώτος προπονητής των «σπερς», μετά από τον Χάρι Ρέντναπ το 2008, που πέτυχε τρεις νίκες στα ισάριθμα εντός έδρας πρώτα του ματς στην Premier League ενώ οι 24 τελικές προσπάθειες και οι 13 εντός εστίας απέναντι στην Γουλβς, ήταν νούμερα που δεν είχαν σημειωθεί σε κανένα ματς πρωταθλήματος των Λονδρέζων με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις