Super League 2: «Φωτιά» στη μάχη της ανόδου έβαλε ο Εργοτέλης, Λεβαδειακός και Ιωνικός τον πρώτο λόγο

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 16:52
UPD:17:00
INTIME SPORTS/ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
A- A A+

Η ομάδα από την Super League 2 που θα πάρει το απευθείας «εισιτήριο» για την Super League, αλλά και αυτή που θα δώσει τη μάχη στα μπαράζ παραμονής/ανόδου στα «μεγάλα σαλόνια» θα γίνει γνωστή την τελευταία αγωνιστική των play off (6η).

Από τα σημερινά αποτελέσματα της 5ης ημέρας δεν κρίθηκε τίποτα και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την προσεχή Τετάρτη (19/05) με τέσσερις ομάδες να δίνουν μάχη.

Η Ξάνθη έχασε τεράστια ευκαιρία για να βρεθεί στην κορυφή, όπου ισοβαθμούν ο Λεβαδειακός και ο Ιωνικός μετά τις νίκες που πέτυχαν επί των Χανίων (εντός έδρας με 3-0) και του Διαγόρα (εκτός με 5-3) αντίστοιχα).

Ο Εργοτέλης με το «διπλό» στα Πηγάδια (1-0) μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου κι ελπίζει στην άνοδο, ενώ το ντεμπούτο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο του Λεβαδειακού ήταν... γούρικο, με τους Βοιωτούς να φτάνουν σε άνετη νίκη επί των Χανίων (3-0).

Το ματς της ημέρας έγινε στην Ρόδο, όπου ο Διαγόρας αν και προηγήθηκε με 2-0 του Ιωνικού, πριν κλείσει το πρώτο μέρος οι Νικαιώτες έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν προβάδισμα με 3-2. Στο β΄ μέρος έγινε το 4-2, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-4, με το ματς να «τελειώνει» στο 69΄ ο Κουϊρικίδης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 2:

Διαγόρας – Ιωνικός 3-5
Ξάνθη – Εργοτέλης 0-1
Λεβαδειακός – Χανιά 3-0

Η βαθμολογία των Play Off:

1. Λεβαδειακός 50
.   Ιωνικός         50
3. Εργοτέλης    48
.   Ξάνθη           48
5. Χανιά            39
6. Διαγόρας Ρ.  30

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις