Νίκες γοήτρου για ΑΕΛ και Λαμία, «αντίο» με γκολ ο Ούμπιδες, διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 21:54
UPD:22:05
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Η ΑΕΛ είχε υποβιβαστεί από την προηγούμενη αγωνιστική και χωρίς να έχει άγχος αποχαιρέτησε και τυπικά την Super League με νίκη γοήτρου επί του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), ο Ούμπιδες είπε το «αντίο» στην ενεργό δράση με γκολ, η Λαμία έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν, ενώ ΟΦΗ και Παναιτωλικός «διαφήμισαν» το ποδόσφαιρο στην 7η και τελευταία ημέρα των play out. 

Το ματς στο «Αλκαζάρ» κρίθηκε στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Ματίας Ακούνια (24’) και Αντριάν Κολομπίνο (38’), ωστόσο η αναμέτρηση «σημαδεύτηκε» από το επεισόδιο που είχαν οι Μανώλης Μπέρτος και Φάμπρι Κάστρο.

Στο ξεκίνημα του αγώνα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο, έπειτα από μία σύγκρουση που είχαν, ο Κάστρο κατηγόρησε τον Μπέρτο ότι του επιτέθηκε με ρατσιστικές εκφράσεις. Ο παίκτης του ΠΑΣ επιχείρησε ν΄ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο εις ένδειξη διαμαρτυρίας, παρ΄ όλα αυτά κι αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά.

Οι δύο πρωταγωνιστές του περιστατικού αντίκρισαν από μία κίτρινη κάρτα, με τους Ηπειρώτες να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν εναντίον των Αλέξη Κούγια και του διαιτητή, Ευάγγελου Μανούχου.

                          Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο ΟΦΗ και Παναιτωλικός (2-2)

Σε αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό κίνητρο, ΟΦΗ και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», προσφέροντας πλούσιο θέαμα. 

Δύο φορές προηγήθηκε στο σκορ η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που είχε εξασφαλίσει την παραμονή της από την περασμένη αγωνιστική, με τους Αντριάν Σαρδινέρο (17’) και Φάμπιο Στάρτζεον (79’), ωστόσο, το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, απάντησε ισάριθμες με τους Νίκο Βέργο (70’) και Αϊμέν Ταχάρ (81’).

Πλέον, οι Αγρινιώτες περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους από τη Super League 2 στα μπαράζ παραμονής/ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

                             Ιδανικό κλείσιμο της σεζόν για την Λαμία

Με τον ιδανικίτερο τρόπο έκλεισε την εφετινή σεζόν η Λαμία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και πλέον θα ξεκινήσει το σχεδιασμό της ενόψει της νέας περιόδου, που θα την βρει ξανά στα μεγάλα «σαλόνια» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το εξαιρετικό γκολ του Ρόμανιτς στο πρώτο μέρος έκρινε τον αγώνα με την «ελαφρά ταξιαρχία», που προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Απόλλωνας έχει ακόμη ένα ματς να δώσει για να κλείσει η σεζόν, το εξ αναβολής με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» την προσεχή Τετάρτη (19/05).

                             «Αντίο» με γκολ-νίκης για τον Ούμπιδες

Με τον τρόπο που του άρμοζε «αποχαιρέτησε» την ενεργό δράση ο Χαβιέ Ούμπιδες. Με γκολ του Αργεντινού ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Βόλου στο Περιστέρι, κλείνοντας τη σεζόν με το «τρίποντο» γοήτρου.

Ο 39χρονος Αργεντινός σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στο τελευταίο ματς της καριέρας του χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη απέναντι στους Βολιώτες.

Για τους Περιστεριώτες ήταν η πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα που πέτυχαν δύο σερί νίκες, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του, τερματίζοντας στην 8η θέση.

Η ομάδα της Μαγνησίας είχε εξασφαλίσει μαθηματικά την πρώτη θέση στα play out, γνωρίζοντας απόψε την πρώτη ήττα στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις