Άλωσε το Περιστέρι και ισοφάρισε ο Προμηθέας

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 22:38
UPD:22:56
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Ο Προμηθέας ήταν πολύ «σκληρός» για να αποκλειστεί τόσο εύκολα από το Περιστέρι, πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την ομάδα των δυτικών προαστίων κάνοντας break (στο break) στην έδρα του αθηναϊκού συγκροτήματος νικώντας με 90-79 και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1, στην προημιτελική φάση της Basket League.

Έτσι, όλα θα κριθούν την προσεχή Δευτέρα (17/05, 20:50) στο «Τόφαλος», στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι της σειράς που θα κρίνει ποια απ' τις δύο ομάδες θα προκριθεί στην ημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει το Λαύριο.

Το Περιστέρι ξεκίνησε καλύτερα στην πρώτη περίοδο και με καλούς επιθετικά τους Πέτγουεϊ και Σαλούστρο πήρε εξαρχής ένα μικρό προβάδισμα το οποίο το συντήρησε ως το φινάλε του δεκαλέπτου (28-23).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Προμηθέας ανέβασε απόδοση και προβάδισμα 6 πόντων (39-45) 2'33'' πριν απ' τη λήξη του ημιχρόνου. Ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων επανάφερε την ισορροπία, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (47-47).

Η εικόνα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, καθώς το Περιστέρι και ο Προμηθέας συνέχισαν να συμβαδίζουν, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο

Στην τέταρτη περίοδο ο Προμηθέας είχε πιο καθαρό μυαλό και βρήκε μεγάλα σουτ από τον Λούντζη, ο οποίος με συνεχόμενους πόντους ανέβασε τη διαφορά στο +7 για τους Πατρινούς.

Η αχαϊκή ομάδα διατήρησε αυτή τη φρά το προβάδισμα και λίγο πριν τη λήξη το έφτασε και σε διψήφια διαφορά, οδηγώντας πλέον τη σειρά στην έδρα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις