Το Σάββατο (15/05) κρίνεται η συμμετοχή των Νιάς και Διούδη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 17:16
UPD:17:27
Eurokinissi Sports/ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
A- A A+

Μέρος της σημερινής (14/05) προπόνησης του Παναθηναϊκού έβγαλε ο Νιάς κι ως εκ τούτου αυξήθηκαν οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (19:30) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της Super League.

Ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς το Σάββατο (15/05), οπότε και θα ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θ΄ ακολουθήσει την αποστολή των «πρασίνων» ή, θα αποκλειστεί.

Εκτός του Νιάς, αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Σωκράτη Διούδη. Ο βασικός «πορτιέρε» του Παναθηναϊκού έκανε και σήμερα θεραπεία και θα δοκιμάσει αύριο να βγάλει το πρόγραμμα. Εάν τα καταφέρει θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του στο ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου των «πρασίνων» αναφέρει:

«Την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό συνέχισαν το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης".

Οι πράσινοι προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει αποθεραπεία και εξάσκηση στις στατικές φάσεις και το δεύτερο παιχνίδια μικρού χώρου.

Θεραπεία έκαναν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Διούδης και Κουρμπέλης, ενώ ένα μέρος του προγράμματος μόνο ακολούθησαν οι Μαουρίσιο και Νιάς.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις