Στην πόρτα της εξόδου από τη Γιουβέντους ο Πίρλο

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 14:08
UPD:14:14
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Αντρέα Πίρλο στη Γιουβέντους; Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο των «μπιανκονέρι» την επόμενη σεζόν, καθώς είναι πιθανό να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία στο εξωτερικό.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ιταλίας το 2006 θεωρείται αρκετά πιθανό να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, μετά την αποτυχημένη σε αγωνιστικό επίπεδο φετινή περίοδο, αν εξαιρεθεί η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου.

Ύστερα από εννέα συνεχείς τίτλους πρωταθλήματος, η «γηραιά κυρία» πασχίζει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Serie A προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στο Champions League της νέας περιόδου, αν δεν υπάρξουν κυρώσεις από την UEFA.

Ο Πίρλο ανέλαβε καθήκοντα πέρυσι αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά είναι πιθανό να απολυθεί, κι ας έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος τελείωσε την καριέρα του στη Νέα Υόρκη και ήταν πάντα γοητευμένος από την Premier League, ωστόσο δεν σκέφτεται για το μέλλον του αυτή τη στιγμή, καθώς επικεντρώνεται μόνο στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Η Γιουβέντους φιλοξενεί αύριο την Ίντερ στο Τορίνο, θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στον τελικό του Coppa Italia την Τετάρτη και θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στη Serie A στην Μπολόνια, την Κυριακή 23 Μαΐου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις