Η διάσημη σεφ Κλερ Σμιθ έκανε προκρατήσεις για ένα τρίμηνο μέσα σε 20 λεπτά, όταν το εστιατόριο της Core ανακοίνωσε ότι θα ξανανοίξει μετά το lockdown.
Η Σμιθ έγινε η πρώτη Βρετανή σεφ που κέρδισε την υψηλότερη διάκριση τριών αστέρων της Michelin όταν όλα τα εστιατόρια έκλεισαν τον Ιανουάριο εξαιτίας του κορωνοϊού.
REUTERS/DYLAN MARTINEZ
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας εκπαίδευε το προσωπικό της στο διαδίκτυο πολλές ώρες καθημερινά, μαγείρευε μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων για 600 άτομα την εβδομάδα και δημιούργησε ένα μενού γευσιγνωσίας για τους πελάτες. Αυτό τη βοήθησε να διατηρήσει όλο το προσωπικό της και να διατηρήσει τους προμηθευτές της στις επιχειρήσεις.
Τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει εκ νέου καθώς τα εστιατόρια στην Αγγλία θα επιτρέπεται από τις 17 Μαΐου να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.
REUTERS/DYLAN MARTINEZ
Η 42χρονη Σμιθ και η ομάδα της ετοιμάζουν πυρετωδώς τόσο την κουζίνα όσο και την τραπεζαρία του μαγαζιού. Το πιο γνωστό πιάτο της Σμιθ είναι ένα με πατάτες και αυγοτάραχο που περιέχει επίσης dulse beurre blanc, ρέγγα και πέστροφα.
naftemporikigr με πληροφορίες Reuters