Πόλο: Μία νίκη από τον τίτλο απέχει ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 19:57
UPD:20:01
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Μία νίκη μακριά από τον τίτλο της Α1 πόλο ανδρών απέχει πλέον ο Ολυμπιακός, μετά τη σημερινή (13/05) του νίκη επί της Βουλιαγμένης με 11-9 στον δεύτερο τελικό των play off του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους εντός των τειχών γι΄ άλλη μια φορά, έκαναν το 2-0 στη σειρά στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και θέλουν ακόμη μία νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές για 9η διαδοχική σεζόν!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκειά του κι από την αρχή κατάφερε να «οικοδομήσει» διαφορά τέτοια που να της επιτρέπει να μην αγχώνεται καθόλου.

Παρά το προβάδισμα των «μπέμπηδων» με τον Αλαφραγκή, οι Πειραιώτες «απάντησαν» με 3-0 και λίγο αργότερα με 4-2, χάρις στο πέναλτι του Γενηδουνιά.

Ο Τρούλος έφερε ξανά τον ΝΟΒ σε απόσταση αναπνοής, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός με γκολ από τους Ντάουμπε και Γενηδουνιά ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ (6-3) με τον Κουρούβανη να διαμορφώνει το 6-4 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο +4 (8-4), η ομάδα του Λαιμού μείωσε σε 8-6, αλλά και πάλι η πειραϊκή ομάδα είχε τον τρόπο να ξεφύγει με 10-6 και δεν κοίταξε πίσω.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις