«Αγώνα δρόμου» κάνει ο Παπασταθόπουλος για να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 17:17
UPD:17:19
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τον τελικό Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου, θα κάνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε λόγω τραυμστισμού στα πρώτα λεπτά του χθεσινοβραδινού (12/05) ντέρμπι της 9ης ημέρας των play off της Super League με τον ΠΑΟΚ, με τις εξετάσεις που έκανε την Πέμπτη (13/05) να επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις για το μυϊκό τραυματισμό του (θλάση).

Πλέον, ο έμπειρος παίκτης θα προσπαθήσει στο διάστημα που απομένει για τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς, κάτι που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

Τίποτα, ακόμη δεν είναι δεδομένο. Ο Παπασταθόπουλος έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να «νικήσει» και τον χρόνο, καθώς όπως έλεγε μετά τον τραυματισμό του δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον τελικό Κυπέλλου.

Ξεκίνησε ήδη θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται μέρα με τη μέρα, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν θα προλάβει το μεγάλο ματς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις