Στίβος: Μονομαχία στους «αιθέρες» στο Diamond League της Ντόχα

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 14:40
UPD:14:44
REUTERS/FRANCOIS LENOIR
A- A A+

Ραντεβού στο Κατάρ (Ντόχα) έδωσαν για τις 28 Μαΐου οι Κατερίνα Στεφανίδη, Σάντι Μόρις και Αντζέλικα Σιντόροβα, καθώς θα μετάσχουν στο Diamond League.

Είναι οι τρεις αθλήτριες του άλματος επί κοντώ που το 2019 ανέβηκαν στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το οποίο επίσης είχε διεξαχθεί στη Ντόχα.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, η οποία είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο (νικήτρια η Σιντόροβα, δεύτερη η Μόρις), θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την πρωτιά της στην ειδική βαθμολογία του επί κοντώ για το Diamond Trophy, έχοντας κυριαρχήσει τέσσερις χρονιές, από το 2016 ως το 2019.

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν σκληρός για αθλητές σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος» δήλωσε η Στεφανίδη, η οποία πρόσφατα ξεπέρασε τα 4,80μ στις ΗΠΑ.

«Όλοι οι αθλητές ελπίζουν μέσω του ανταγωνισμού να ανεβάσουν την απόδοσή τους και με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς του Τόκιο μας δίνεται η ευκαιρία να το κάνουμε από το δυνατό μίτινγκ της Ντόχα. Ο αγώνας με τις πιο δύσκολες αντιπάλους μου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζομαι για να δώσω το καλύτερο εαυτό μου και όταν το σκέπτομαι με ενθουσιάζει» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις