Χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ, 1-1 στην Τρίπολη

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 21:48
UPD:21:52
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ, για την 9η ημέρα των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα.

Μια χαμένη ευκαιρία για την Ένωση, σαφώς, προκειμένου να προσπεράσει τον Άρη και να βρεθεί στην τρίτη θέση, ενώ οι Αρκάδες έμειναν αήττητοι στην έδρα τους απέναντι και στους πέντε «μεγάλους»!

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αδιάφορο, με τις ομάδες να παίζουν ελεύθερα, αλλά να μένουν μακριά από το ποιοτικό θέαμα. Ο Αθανασιάδης έκανε μια μεγάλη απόκρουση σε απευθείας φάουλ του Γκόμεζ στο 12΄, ενώ ο Τάνκοβιτς νικήθηκε σε τετ α τετ από το νεαρό Τσιφτσή στο 16΄.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Αθανασιάδης απέκρουσε την κεφαλιά του Σίτο στο 50΄ και λίγο αργότερα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Από ατομική ενέργεια και ωραία πάσα του Αλμπάνη, ο Ανσαριφάρντ σκόραρε με σουτ έξω από το ύψος της περιοχής, στο 56ο λεπτό.

Μετά το γκολ η Ένωση κυριάρχησε, όμως ενάντια στη ροή της αναμέτρησης ο Αστέρας ισοφάρισε στο 64΄ με σέντρα-σουτ του Κώτσιρα, που είχε γίνει αποδέκτης της μακρινής μπαλιάς του Μουνάφο.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη διπλή ευκαιρία για τη νίκη στο 84΄, όταν ο Μπαράλες με εξ επαφής κεφαλιά «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καστάνιο, επίσης με κεφαλιά, αστόχησε σε ανυπεράσπιστη εστία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις