Basket League: "Break" του Περιστερίου στην Πάτρα

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 19:01
UPD:19:04
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Το Περιστέρι έκανε την έκπληξη και νίκησε τον Προμηθέα μέσα στην Πάτρα με 83-66, κάνοντας το 1-0 στην πρώτη μεταξύ τους μάχη στα play off της Basket League.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πλέον, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ημιτελικούς, αρκεί την Παρασκευή (14/05) να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να κάνει το 2Χ2 απέναντι στους «Αχαιούς».

Από την πλευρά της, η ομάδα του Μάκη Γιατρά, μετά την ήττα της στον τελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (9/05), δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα και, πλέον, θα παίξει στο «Ανδρέας Παπανδρέου» την... ύπαρξή της, έτσι ώστε να επαναφέρει τη σειρά στο «Δ. Τόφαλος», όπου και θα κριθούν όλα.

Η αθηναϊκή ομάδα ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τους Μάρβιν Τζόουνς (20 πόντους, 7 ριμπάουντ) και Τρε ΜακΛιν (16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ), ενώ καταλυτική ήταν η συνεισφορά του πολύπειρου Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος με 3 τρίποντα στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, οι 15 πόντοι του Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και οι 15 πόντοι και 7 ασίστ του Τζέριαν Γκραντ δεν αρκούσαν για να αλλάξουν τις ισορροπίες του αγώνα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις