Gazzetta dello Sport: «Τέλος η σεζόν για τον Ιμπραΐμοβιτς, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Euro»

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 18:03
UPD:18:06
REUTERS/Daniele Mascolo
A- A A+

Πρόωρο τέλος έχει η σεζόν για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» το ντέρμπι Γιουβέντους-Μίλαν, ήταν το τελευταίο του ματς για την τρέχουσα σεζόν στη Serie A.

Ο σταρ των «ροσονέρι» τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στην εμφατική νίκη της Μίλαν στο Τορίνο (3-0), το βράδυ της περασμένης Κυριακής (9/05).

Κι αν στις δηλώσεις του ο τεχνικός των Μιλανέζων, Στέφανο Πιόλι, επισήμανε πως ο Σουηδός στράικερ θα χάσει σίγουρα τα δύο προσεχή ματς πρωταθλήματος με Τορίνο και Κάλιαρι, εντούτοις, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzeta dello Sport», ο τραυματισμός του 39χρονου στράικερ είναι πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, κάτι που σημαίνει πως δεν παίξει ούτε στο τελευταίο ματς της Serie A, με την Αταλάντα στο «Μπέργκαμο» (23/05), όπου είναι πολύ πιθανό οι «ροσονέρι»  να παίξουν την πρόκρισή τους στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Αν προσθετούν αυτά τα τρία ματς στα προηγούμενα που έχει χάσει, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω κορωνοϊού, τότε φτάνουν τα 21 στα οποία δεν αγωνίστηκε στην τρέχουσα σεζόν από τα 38 συνολικά του πρωταθλήματος.

Πλέον, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της Gazzeta, ο Ιμπραΐμοβιτς θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Euro 2020 και συγκεκριμένα το εναρκτήριο ματς της Σουηδίας με την Ισπανία στις 14 Ιουνίου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις