Το (δεύτερο) «αντίο» του Μπουφόν στην Γιουβέντους

Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021 10:15
UPD:10:22
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σποουδαίος Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποχαιρέτησε τους φίλους της Γιουβέντους.

«Κάθε αρχή έχει ένα τέλος, αυτό είναι το τέλος της δεύτερης θητείας μου στη Γιούβε. Πρόκειται για μια απόφαση ειλημμένη και ώριμη, αλλά δεν είναι εύκολη απόφαση. Γιατί δεν είναι εύκολο να κόψεις τον ομφάλιο λώρο με την ιστορία μου, τη χαρά μου, τα δάκρυά μου, το σπίτι μου. Δεν μπορεί να υπάρξει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ικανό να καλύψει τα πάντα. Έδωσα τα πάντα. Έλαβα ακόμη περισσότερα. Αυτό που είναι να γίνει, θα γραφτεί στο μέλλον. Και θα το ζήσω. Για πάντα, μέχρι τέλους», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Μπουφόν.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ διανύει το 43ο έτος της ηλικίας του. Εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ομάδα του Τορίνο το 2001, προερχόμενος από την Πάρμα, και έκτοτε ήταν πάντα εκεί, με εξαίρεση μια χρονιά στη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν (2018/2019).

Η αποχαιρετιστήρια εμφάνισή του θα μπορούσε να είναι ο τελικός του κυπέλλου με την Αταλάντα στις 19 Μαΐου. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη εάν θα «κρεμάσει τα γάντια του» ή, θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις