Basket League: Έκανε το πρώτο βήμα το Λαύριο

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 18:17
UPD:18:21
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς των play off της Basket League απόκτησε το Λαύριο μετά τη σημερινή του άνετη νίκη με 87-68 επί του Κολοσσού Ρόδου, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» των αγώνων που θα κρίνουν τις ομάδες που θα συνεχίσουν στην τετράδα.

Η ομάδα του Σερέλη έκανε το 1-0 στη σειρά, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Βασίλη Μουράτο ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους (5 τρίποντα).

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ρόδου ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Γκλιν Γουότσον και Σωτήρη Μπιλλή, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό και, πλέον, την Πέμπτη (13/05, 16:00) θα πρέπει οπωσδήποτε να ισοφαρίσει, έτσι ώστε να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς που εφόσον χρειαστεί θα γίνει στην έδρα του Λαυρίου, που έχει και το πλεονέκτημα και θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση (το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς θα πάρει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες).

Άξιος συμπαραστάτης του Μουράτου ήταν ο Ντιαλό που πέτυχε 20 πόντους από 6/7 δίποντα, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, αλλά και ο Ανοσίκε που σημείωσε double-double με 12 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Από την άλλη, για τους ηττημένους, ο Νίκολα Ντράγκοβιτς σκόραρε 17 πόντους, από 3/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα, ενώ μάζεψε και 56 ριμπάουντ. Στους 19 σταμάτησε ο Ντόμινικ Άρτις ο οποίος μοίρασε 5 ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις