Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά στην αποστολή από τον περασμένο Νοέμβριο και ο Σαβιέρ

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 16:45
UPD:16:47
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
A- A A+

Όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του επέλεξε να πάρει στην αποστολή για το αυριανό (12/05, 19:30) εκτός έδρας ματς με τον Άρη, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Εκτός έμειναν μόνο οι τιμωρημένοι Νιάς και Βέλεθ, αλλά και οι τραυματίες Αϊτόρ, Καμπετσής και Κουρμπέλης.

Η σημερινή (11/05) προπόνηση του «τριφυλλιού» έγινε υπό την επίβλεψη του μέχρι πρότινος συνεργάτη του Λάζλο Μπόλονι, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος επέλεξε 22 παίκτες για να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, αφήνοντας στην Αθήνα μόνο τους τιμωρημένους και τραυματίες.

Για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Νοέμβριο, συμπεριλήφθηκε και ο Σαβιέρ ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό στο γόνατο και έκτοτε δεν είχε παίξει καθόλου, ούτε καν συμμετείχε σε αποστολή των «πρασίνων».

Μεταξύ των 22 επιλεγόντων βρίσκονται και οι Τζαβίδας, Μαουρίσιο και Ιωαννίδης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις