Συμφωνία «μαμούθ» ανάμεσα σε CBS Sports και Serie A

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 16:19
UPD:16:23
REUTERS/CIRO DE LUCA
A- A A+

Για τις τρεις προσεχείς σεζόν η CBS Sports εξασφάλισε αποκλειστικά τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της Serie A στις ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του ιταλικού πρωταθλήματος και τον τηλεοπτικό όμιλο που εδρεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε περιλαμβάνει, εκτός από τις 380 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος ανά περίοδο και κάποιους αγώνες του Coppa Italia, αλλά και τον τελικό του Super Cup Ιταλίας.

Με βάση τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η CBS Sports θα πληρώσει περίπου 170 εκατ. ευρώ για να προβάλει τα παιχνίδια της Serie A κατά την περίοδο 2021-2024 και άλλα 18 για το Coppa Italia.

Η Rival ESPN μεταδίδει αγώνες Serie A στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2018, κυρίως μέσω της υπηρεσίας ροής ESPN +, βάσει συμφωνίας που λήγει τον Ιούνιο.

Το CBS Sports θα μεταδώσει όλους τους αγώνες στην υπηρεσία ροής Paramount +, ενώ ορισμένες αναμετρήσεις θα προβληθούν στα ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια του.

Η συμφωνία επεκτείνει τα πακέτα ποδοσφαίρου του CBS Sport στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης για το Champions League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις