Όχι της Γιουβέντους στην Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 12:48
UPD:12:49
REUTERS/MASSIMO PINCA
A- A A+

Η διοίκηση της Γιουβέντους απέρριψε τη νέα προσέγγιση της Μπαρτσελόνα για τον Ολλανδό διεθνή κεντρικό αμυντικό Ματάις Ντε Λιχτ, διαμηνύοντας στο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, ότι δεν μπαίνει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του.

Ο 20χρονος στόπερ, που αποκτήθηκε ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Άγιαξ, ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στη Serie A και σκέφτεται ότι μια αλλαγή, ενδεχομένως θα έκανε καλό στην καριέρα του, ειδικά αν συνεργαζόταν με έναν συμπατριώτη του προπονητή σε ένα μεγάλο κλαμπ, όπως είναι ο Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα.

Η ισπανική Diario AS ανέφερε πως οι «μπλαουγκράνα» εμφάνισαν προσφορά 74 εκατομμυρίων ευρώ στην απερχόμενη πρωταθλήτρια Ιταλίας, δηλαδή περίπου όσα οι «μπιανκονέρι» είχαν εκταμιεύσει για να τον αποκτήσουν από τον Άγιαξ.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι η διοίκηση της Γιουβέντους κάλεσε τον Ραϊόλα και του ξεκαθάρισε πως ο Ντε Λιχτ δεν φεύγει από το Τορίνο ούτε το καλοκαίρι ούτε τα επόμενα χρόνια, εκτός αν βρεθεί σύλλογος που θα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης, που ανέρχεται στα 150 εκ. ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις