Άμεσες οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό, όλα πιθανά και με Ντρεοσί

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 12:15
UPD:12:16
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένος ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ απουσιάζει για επαγγελματικές υποχρεώσεις στις ΗΠΑ κι αναμένεται στην Αθήνα προς τα τέλη της εβδομάδας. 

Αυτό δεν τον εμποδίζει να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους άμεσους συνεργάτες του και να ενημερώνεται για τις επαφές που γίνονται με τους υποψήφιους στόχους για τον πράσινο πάγκο.

Το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία μετά την επιστροφή του Αλαφούζου, καθώς στις προθέσεις του μεγαλομετόχου του τριφυλλιού είναι να έχει επιλεγεί ο αντικαταστάτης του Μπόλονι μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες (το αργότερο).

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλαγής των δεδομένων και γύρω απ’ την παραμονή του Πιέρ Ντρεοσί. 

Μέχρι πρόσφατα ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να κάνει νέο συμβόλαιο στον Γάλλο γενικό διευθυντή (το ισχύον ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν), ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει το τελευταίο 10ημερο.

Οι δύο άνδρες είχαν συζητήσει πολλά πράγματα γύρω απ’ τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ενώ είχε ανατεθεί στον Ντρεοσί να μιλήσει κι ο ίδιος με προπονητές, με τους οποίους είχε κάνει μία πρώτη επαφή η διοίκηση κι ο Αλαφούζος προσωπικά.

Η προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους παραμένει «ενεργή» απ’ την πλευρά της διοίκησης.

Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Γάλλος έχει κρατήσει μία διαφορετική στάση το τελευταίο διάστημα, ενώ ήταν ίσως ο μόνος που ακόμη και χθες έδειξε πολύ μεγάλη επιμονή -όταν είχε παρθεί η απόφαση απομάκρυνσης του Μπόλονι- στο να δοθεί άλλη μία ευκαιρία στον Ρουμάνο τεχνικό. 

Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους της ΠΑΕ μεταξύ τους και ο Αλαφούζος, οπότε τίποτα δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί.

Είναι πολύ πιθανό, μετά τις εξελίξεις με τον Μπόλονι, ο Ντρεοσί να μην αισθάνεται ότι «καλύπτεται» και να θέσει θέμα αποχώρησης και ο ίδιος.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά την κουβέντα που θα γίνει μετά την επιστροφή Αλαφούζου στην Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις