Μένει... μέχρι να φύγει ο Πίρλο στον πάγκο της Γιουβέντους

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 16:55
UPD:16:58
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Την απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Αντρέα Πίρλο έως το τέλος της περιόδου έλαβε η διοίκηση της Γιουβέντους.

Το βράδυ της Κυριακής η «Γηραιά Κυρία» γνώρισε «βαριά» ήττα στο Τορίνο από την Μίλαν (0-3), με αποτέλεσμα το έργο της για την έξοδο στο Champions League να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, ενώ απομένουν τρεις... στροφές για το φινάλε της Serie A.

Κι επειδή όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις στο παρελθόν, οι αποφάσεις που παίρνονται «εν θερμώ» δεν οδηγούν συνήθως σε θετικά αποτελέσματα, οι άνθρωποι της «Γιουβε» αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε αλλαγές στην παρούσα χρονική στιγμή.

Από τη στιγμή που η «μάχη» για την έξοδο στο Champions League παραμένει ανοιχτή, ενώ υπάρχει και ο τελικός του Coppa Italia με την Αταλάντα, η διοίκηση κατέληξε στο συμπέρασμα πως στην παρούσα χρονική περίοδο μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα ήταν άσκοπη.

Η περίπτωση να συνεχίσει ο Πϊρλο στον πάγκο της Γιουβέντους και την επόμενη περίοδο μοιάζει απίθανη. Ήδη πολλά ονόματα ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες του (Αλέγκρι, Ζιντάν), ωστόσο, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει αφότου τελειώσει η σεζόν.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις