Βόλεϊ: Στον πάγκο της Κηφισιάς ο Γιάννης Ορφανός

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 15:39
UPD:15:43
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο 41χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε ότι «είναι σημαντικό που η Κηφισιά εμπιστεύεται τους Έλληνες προπονητές και την έχουν δικαιώσει οι επιλογές της όλα αυτά τα χρόνια.Έχουν περάσει αξιόλογοι προπονητές στην Κηφισιά οι οποίοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά».

Όπως υποσχέθηκε, «από την πλευρά μου θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με νέα ταλαντούχα παιδιά αλλά παράλληλα θα κοιτάξουμε να πλαισιώσουμε την ομάδα και με κάποιους εμπείρους αθλητές γιατί το φετινό πρωτάθλημα δείχνει ότι θα είναι αρκετά πιο δυνατό σε σχέση με την περσινή χρονιά».

Αναφερόμενος στην COVID-19 που τόσο ταλαιπωρεί και τον ελληνικό αθλητισμό, ο Γιάννης Ορφανός υπογράμμισε: « Ήταν μία δύσκολη περίοδος η οποία επηρέασε όλες τις ομάδες. Ελπίζω ότι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση όσο προχωρά και το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα αφήσουμε πίσω μας τον κορωνοϊό και θα κοιτάξουμε μπροστά».

Όσο για τους στόχους της Κηφισιάς την επόμενη περίοδο; «Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους καθώς τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές μας κινήσεις. Σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να βρισκόμαστε κοντά στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις