«Ενεργοποιείται» ο Μπρέι, δεν προχωρά γι΄ άλλο ξένο ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 08:27
UPD:08:32
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Δεν θα προχωρήσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, στην απόκτηση άλλου ξένου ο Παναθηναϊκός για τα play off της Basket League, καθώς ο Τι Τζέι Μπρέι αναμένεται να επιστρέψει σύντομα μετά τον τραυματισμό του.

Με δεδομένη την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς έως το τέλος της περιόδου, λόγω των προβλημάτων που του προκάλεσε ο κορωνοϊός, και τον τραυματισμό που είχε υποστεί ο Μπρέι στις 17 Μαρτίου (κάταγμα στο χέρι), οι «πράσινοι» εξέταζαν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη ξένου για την περιφέρεια, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στα play off της Basket League, που ξεκινούν από την Τρίτη (11/05).

Το γεγονός, όμως, ότι ο Μπρέι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, άλλαξε τελικά το σχεδιασμό και τις σκέψεις τωβν ανθρώπων των Κυπελλούχων Ελλάδας. Ο Αμερικανός αναμένεται να «επανεργοποιηθεί» άμεσα κι αν δεν προλάβει τους πρώτους αγώνες με τον Ιωνικό (πρώτο ματς την Τετάρτη 12/05), θεωρείται βέβαιο πως θα ενισχύσει το «τριφύλλι» στους ημιτελικούς των play off, με δεδομένο πάντα ότι οι «πράσινοι» δεν θα πέσουν θύμα έκπληξης στα ματς με τους Νικαιώτες.

Ο 28χρονος Μπρέι, πριν τον τραυματισμό του είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρώτα του ματς με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Σε τρεις συμμετοχές στη Basket League (σ.σ. δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague) είχε 17.7 πόντους από 59.3% στα τρίποντα, 4,7 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις