Λεπτές διαπραγματεύσεις για τον τελικό του Champions League

Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 13:45
UPD:14:12
REUTERS/Carl Recine
A- A A+

Διεξάγονται λεπτές διαπραγματεύσεις σχετικά με το πού πρέπει να διεξαχθεί ο τελικός του ποδοσφαίρου του Champions League, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Υποθέσεων Υπαίθρου, Μάικλ Γκόουβ.

Ο τελικός, που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου, θα διεξαχθεί μεταξύ δύο αγγλικών συλλόγων, της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι, έδρα το στάδιο «Ατατούρκ» στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτό όμως έχει τεθεί πια σε αμφισβήτηση, από τη στιγμή που η βρετανική κυβέρνηση έβαλε την Τουρκία στην κόκκινη λίστα των ταξιδιωτικών προορισμών, καθιστώντας αδύνατο για τους Βρετανούς οπαδούς να παρευρεθούν στον τελικό.

«Υπάρχουν λεπτές διαπραγματεύσεις που διεξάγονται αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Γκόουβ στο Sky News, όταν ρωτήθηκε για το πού πρέπει να πραγματοποιηθεί η καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης.

«Ο φίλος μου, ο συνάδελφός μου, ο γραμματέας πολιτισμού Όλιβερ Ντόουντεν (επίσης και υπουργός Αθλητισμού) μιλάει στους ανθρώπους για αυτό το ζήτημα αυτή τη στιγμή, κι έτσι δεν θέλω να τον ξεπεράσω. Θα ήθελα πολύ να δω τον τελικό να παίζεται εδώ, στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις