Οριακά με ΑΕΚ ο Ιωαννίδης

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 13:23
UPD:13:27
Eurokinissi Sports/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τον «τελικό» της Κυριακής με την ΑΕΚ καταβάλλει ο Φώτης Ιωαννίδης, ενώ για τον Μαουρίσιο όλα δείχνουν ότι δεν θα δώσει το παρόν.

Τα ευχάριστα για τον Λάζλο Μπόλονι ήταν η επιστροφή του Φακούντο Σάντσες στην προπόνηση της Παρασκευής, με τον Αργεντινό να ξεπερνά το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη ένα 24ωρο νωρίτερα (06/05) και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Από εκεί και πέρα ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να παλεύει με όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ. Χθες προσπάθησε να τρέξει, αλλά εγκατέλειψε λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική (υπέστη διάστρεμμα στα τέλος της περασμένης εβδομάδας), ενώ σήμερα έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Η παρουσία του στην αποστολή του ντέρμπι είναι πάντως οριακή (διότι είχε μείνει μία εβδομάδα εκτός) και θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου (08/05).

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μαουρίσιο (δεν θα παρθεί το ρίσκο της συμμετοχής του υπό το φόβο της θλάσης), αλλά και ο Αϊτόρ λόγω του προβλήματος στον έσω πλάγιο.

Ο Καταλανός εξτρέμ θα υποβληθεί το απόγευμα της Παρασκευής (07/05) σε μαγνητική, προκειμένου να δει το ιατρικό τιμ αναλυτικά το πρόβλημα που έχει, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις