Ο Αζάρ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 09:51
UPD:09:53
REUTERS/TOBY MELVILLE
A- A A+

Ο Εντέν Αζάρ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους οπαδούς της Ρεάλ για τα χαμόγελα με τους παίκτες της Τσέλσι στο Λονδίνο, μετά την ήττα-αποκλεισμό (0-2) της ομάδας του από τον τελικό του Champions League.

Ο Βέλγος διεθνής άσος, που είχε μεταγραφεί στη «βασίλισσα» από τους «μπλε», όχι μόνο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του αλλά στο τέλος του αγώνα έδειχνε... κεφάτος και «συνελήφθη» να συνομιλεί χαμογελαστός με παίκτες της πρώην ομάδας του.

Μια ενέργεια που δεν σχολιάστηκε καλά από τα ισπανικά ΜΜΕ, με την εφημερίδα Marca να γράφει πως «η εικόνα του Αζάρ να γελά μετά τον αποκλεισμό, εξοργίζει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ως εκ τούτου, ο Βέλγος αναγκάστηκε να πάρει θέση και το έκανε με μια ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

«Συγγνώμη. Έχω διαβάσει πολλές απόψεις για μένα και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πάντα όνειρο για μένα να παίξω στην Ρεάλ και ήρθα εδώ για να κερδίσω. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Ζήτω η Μαδρίτη», έγραψε ο Αζάρ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις