RMC: Ο Μενιάν στη Μίλαν, εάν αποχωρήσει ο Ντοναρούμα

Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 15:50
UPD:16:03
REUTERS/ALBERTO LINGRIA

Soccer Football - Serie A - AS Roma v AC Milan - Stadio Olimpico, Rome, Italy - February 28, 2021 AC Milan's Gianluigi Donnarumma REUTERS/Alberto Lingria

A- A A+

Η Μίλαν περιμένει την απάντηση του Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα στην πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει, ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να κοιτάζει παντού για να βρει έναν γκολκίπερ από το «πάνω ράφι».

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό (6/05) ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας «RMC», οι «ροσονέρι» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Μάικ Μενιάν της Λιλ.

Παραμονές του ντέρμπι με την Γιουβέντους τα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας αναφέρουν ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του, τόσο ο διεθνής «πορτιέρε», αλλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν σε Μιλάνο και Τορίνο αντίστοιχα και τη νέα σεζόν.

Ο Ντοναρούμα διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Μίλαν και προς το παρόν, παρά τις επαφές που έχουν γίνει με τους ανθρώπους του συλλόγου, αποφεύγει να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν.

Η Μίλαν αποφάσισε να κινηθεί άμεσα έτσι ώστε να έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση εφόσον δεν ανανεώσει με τον Ντοναρούμα και στο πλαίσιο αυτό φέρεται να «έδωσε τα χέρια» με τον Μάικ Μενιάν.

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο, οι «ροσονέρι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον 25χρονο τερματοφύλακα της πρωτοπόρου της Ligue 1, για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Ο βασικός γκολκίπερ των «Λιλουά» δέχτηκε να μετακομίσει στο «Σαν Σίρο» με τη συμφωνία να παραμένει στο τραπέζι μόνο σε περίπτωση αποχώρησης του Ντοναρούμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις