Μία φανέλα του ΛεΜπρον Τζέιμς σε αθλητική δημοπρασία

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 11:00
REUTERS/MARIO ANZUONI
A- A A+

Μια φανέλα μπάσκετ που φορούσε ο ΛεΜρον Τζέιμς σε ένα εξώφυλλο  του Sports Illustrated θα τεθεί σε δημοπρασία τον Ιούλιο μεταξύ 500 άλλων αθλητικών αναμνηστικών, δήλωσε η Julien's Auctions.

REUTERS/MARIO ANZUONI

Το χρυσό μετάλλιο του Γιουγκοσλάβου μποξέρ Άντον Γιοσίποβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984.

Ο Τζέιμς ήταν 17 ετών όταν φορούσε τη φανέλα του γυμνασίου Σεντ Βίνσεντ - Σεντ Τζέρσεϊ Μέρι σε εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated το 2002 με τίτλο «The Chosen One» (Ο Εκλεκτός). Σύντομα πήγε κατευθείαν από το σχολείο για να γίνει η πρώτη επιλογή στο εθνικό μπάσκετ και έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα NBA.

REUTERS/MARIO ANZUONI

Παπούτσια ποδοσφαίρου του Ντιέγκο Μαραντόνα με την υπογραφή του.

«Είναι ένα πολύ μοναδικό, ενδιαφέρον στοιχείο που θεωρείται το ιερό δισκοπότηρο των αντικειμένων της συλλογής του ΛεΜπρόν Τζέιμς», δήλωσε ο Κένταλ Καπς, διευθυντής για τις αθλητικές δημοπρασίες της Julien.

Η πράσινη και άσπρη φανέλα αναμένεται να πουληθεί μεταξύ 400.000 και 600.000 δολαρίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τον οίκο δημοπρασιών. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο Μπέβερλι Χιλς στις 17 και 18 Ιουλίου. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στο διαδίκτυο.

REUTERS/MARIO ANZUONI

Μπάλα ποδοσφαίρου του Ντιέγκο Μαραντόνα με την υπογραφή του.

Άλλα αντικείμενα που θα προσφερθούν περιλαμβάνουν μπότες που έχουν υπογραφεί και φορεθεί από τον Αργεντινό σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα κατά τη σεζόν 1983-84 με τη Βαρκελώνη, και μια φανέλα που φορούσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Παγκόσμιου Κυπέλλου του 1990 εναντίον της Βραζιλίας. Τα αντικείμενα αναμένεται να πιάσουν από 40.000 έως 60.000 δολάρια το καθένα.

REUTERS/MARIO ANZUONI

Κάρτα του μπασκεμπολίστα του ΝΒΑ, Μάικλ Τζόρνταν.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει επίσης μια κάρτα του Μάικλ Τζόρνταν του NBA, φανέλες που φορούσε ο πρώην παίκτης του NBA Κόμπι Μπράιαντ και ένα γάντι γκολφ που  φορούσε ο Τάιγκερ Γουντς, με την υπογραφή του.

Τα αντικείμενα θα προβληθούν σε δημόσια έκθεση στο Μπέβερλι Χιλς από 12 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου.

naftemporikigr με πληροφορίες Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή