Ο Προμηθέας ζητά τη βοήθεια του Παναθηναϊκού για τη μη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Τετάρτη, 05 Μαΐου 2021 13:14
UPD:13:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ
A- A A+

Κάλεσμα στον Παναθηναϊκό, εφόσον αποκλείσει το Λαύριο στον ημιτελικό του Κυπέλλου, για τη μη διεξαγωγή του τελικού του θεσμού στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κατέθεσε, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο Προμηθέας Πατρών.

Ο πρώτος φιναλίστ της διοργάνωσης εξέδωσε σήμερα (5/05) ανακοίνωση, μέσω της οποίας επιτίθεται στην προηγούμενη, αλλά και στην τωρινή (προσωρινή) διοίκηση της ΕΟΚ, με αφορμή τον πρόσφατο ορισμό του ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού Κυπέλλου.

Στο κείμενο, μάλιστα, οι Αχαιοί ζητούν τη συμδρομή του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε, εάν περάσει το εμπόδιο του Λαυρίου, να συναινέσει στη μη τέλεση του καταληκτικού αγώνα στην έδρα των «πρασίνων» και να κατατεθεί ένα κοινό αίτημα για την αλλαγή του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον τελικό.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει: «Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε τη τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματος μας από τη προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσης του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης.

Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις