Προκάλεσαν φθορές οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ στο γήπεδο, επιεχείρησαν να μπλοκάρουν και το πούλμαν της αποστολής

Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 17:59
UPD:18:17
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Απίθανο θα πρέπει να θεωρείται να ξεκινήσει στην προγραμματισμένη ώρα έναρξής του (18:30) το ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Λίβερπουλ.

Αιτία η εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης να συμφωνήσει με την είσοδο της ομάδας στην European Super League.

Εκτός από τους υποστηρικτές των «μπέμπηδων», οι οποίοι έσπασαν τα μέτρα ασφαλείας και εισέλαβαν στον αγωνιστικό χώρο του "Ολντ Τράφορντ" προκαλώντας καταστροφές (έσπασαν καθίσματα, τηλεοπτικές κάμερες), άλλη μερίδα οπαδών επιχείρησε να μπλοκάρει την έξοδο των παικτών της Γιουνάιτεντ από το ξενοδοχείο τους για να μην επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στο γήπεδο.

Όπως ανέφερε ο παλαίμαχος Άγγλος φορ, Σταν Κόλιμορ, οι αποστολές των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δεν έχουν ακόμα αναχωρήσει από τα ξενοδοχεία και τους και το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστεί να περάσουν δύο ώρες για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις