Serie A: Νίκη τίτλου μετά από 11 χρόνια η Ίντερ

Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 22:10
UPD:22:12
REUTERS/CIRO DE LUCA
A- A A+

Πλέον η Ίντερ δεν χάνει με τίποτα τον τίτλο στη Serie A.

Μετά από 11 χρόνια η ομάδα του Μιλάνου εξασφάλισε ουσιαστικά το σκουντέτο , μετά τη σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί τηε Κροτόνε με 2-0, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι «νερατζούρι» χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα ματς που απομένουν για να κατακτήσουν και μαθηματικό τον 19ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου, ενώ δεν αποκλείεται να μην χρειαστεί ούτε αυτό, εάν την Κυριακή, η δεύτερη της κατάταξης, Αταλάντα, χάσει βαθμούς στη Ρέτζιο Εμίλια από την Σασουόλο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν άνοιξε το σκορ και ο Ασράφ Χακίμι «κλείδωσε» τη νίκη για το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε, ενώ η Κροτόνε μετά την ήττα της υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Serie B.

Χωρίς νικητή έληξε στη Βερόνα η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 34ης αγωνιστικής, καθώς η τοπική ομάδα και η Σπέτσια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι».

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σαλσέδο, ενώ οι «μικροί αετοί» ισοφάρισαν με τον Σαπονάρα και πήραν ένα βαθμό που τους φέρνει προσωρινά στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις