Νάγκελσμαν: Μοναδική ευκαιρία η θέση στην Μπάγερν

Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 21:29
UPD:21:34
Pool via REUTERS/ODD ANDERSEN
A- A A+

Σε ηλικία μόλις 33 ετών ήταν περιζήτητος και κατέληξε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, την Μπάγερν Μονάχου.

Ο λόγος για το νυν τεχνικό της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που από σήμερα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Οι Βαυαροίτον «τσέκαραν» διαρκώς, πίστεψαν στο ταλέντο του, όχι μόνο σε επίπεδο τακτικής αλλά και στην ικανότητα εξεύρεσης και αξιοποίησης «άγνωστων» ποδοσφαιριστών (π.χ. Ουπαμεκανό), γι΄ αυτό του έδωσαν τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσία, υπογράφοντας μαζί του πενταετές συμβόλαιο.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Γερμανίας και κόσμου, ο Νάγκελσμαν έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός της Μπάγερν. 

«Η Λειψία είναι ξεχωριστός σύλλογος, ωστόσο αποχωρώ και θα το κάνω με βαριά καρδιά. Δεν ήταν μυστικό το γεγονός ότι η θέση του προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου ήταν ελκυστική για μένα και θα ήθελα να αναλάβω αυτή τη δουλειά αν μου προέκυπτε ποτέ αυτή η ευκαιρία», υπογράμμισε.

«Η θέση του προπονητή στην Μπάγερν είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όλιβερ Μίντζλαφ (αθλητικός διευθυντής) και τα υπόλοιπα μέλη της Λειψίας που βρήκαν τη λύση και μου έδωσαν τη δυνατότητα», συμπλήρωσε ο ικανότατος τεχνικός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις