Ευρωλίγκα: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια θα στηρίξουν τον Μπερτομέου

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 14:35
UPD:14:39
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπακόνια αναμένεται να υποστηρίξουν τον Ζόρντι Μπερτομέου στη σημερινή γενική συνέλευση της Ευρωλίγκας, αναφέρουν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπο.

Οι τρεις σύλλογοι, από τα ιδρυτικά μέλη της διοργάνωση κι έχοντες κλειστό συμβόλαιο τύπου Α, δεν είχαν προσκληθεί στην προ ημερών συνάντηση των «επτά», μεταξύ των οποίων Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στην Αθήνα.

Μια συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε για να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης και να εκφραστούν προβληματισμοί για τα οικονομικά ζητήματα της διοργάνωσης, που χειρίζεται ο εκτελεστικός διευθυντής του συνεταιρισμού, Ζόρντι Μπερτομέου.

Να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση της Αθήνας είχε απουσιάσει και η Φενερμπαχτσέ, ενώ παρούσες, εκτός των δύο ελληνικών ομάεδων, ήταν οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αναντολού Εφές και Ζάλγκιρις Κάουνας

Οι εκπρόσωποι των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια είχαν συνάντηση πριν από μερικές ημέρες στη Βαρκελώνη, στην οποία αποφάσισαν να έχουν κοινή υποστηρικτική γραμμή προς τον Μπερτομέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις