Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Κουρής

«Εργαστήριο...κατασκευής ενόχων» το δελτίο του Μega
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2007 15:49
A- A A+

Στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Κουρής, για τα εις βάρος του δημοσιεύματα και όσα του καταλογίζονται σε δελτία ειδήσεων, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ ειδικά κατά του δελτίου του Mega.

Ο κ.Κουρής κάνει λόγο για ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα και δελτία ειδήσεων που στοχεύουν στη σπίλωση και την ηθική του εξόντωση. «Γνωρίζω καλώς ότι παραμένω επίλεκτος στόχος, επειδή είμαι βασικός μάρτυρας στη σημαντική δίκη της υπόθεσης ΔΕΚΑ για τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου την περίοδο προ των εκλογών του 2000», σημειώνει και προσθέτει ότι είναι αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρής κάνει λόγο για «εργαστήριο...κατασκευής ενόχων όπως έχει εξελιχθεί το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA» και συμπληρώνει: «Όλο το τελευταίο διάστημα στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, κατόπιν "έγκυρων πληροφοριών", ουσιαστικά κατασκευάζονται και παρουσιάζονται σενάρια σε βάρος μου με τρόπο μοναδικό σε εμπάθεια και φανατισμό. Το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων συνεχίζει αδιάλειπτα την στοχοποίηση μου σε συστηματική βάση, πότε με λοιδορίες και άθλιους υπαινιγμούς...»

Δεν εκπλήσσομαι καν για το ότι οι τηλε-κατήγοροί μου προχώρησαν πλέον από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, τις ειρωνείες και τους άθλιους υπαινιγμούς, σε αήθεις επιθέσεις και σε συστάσεις προς τη δικαιοσύνη. Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. Μετά από όλα αυτά, είμαι αναγκασμένος να καταφύγω στους κανόνες δικαίου σεβόμενος τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας», καταλήγει ο κ.Κουρής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή