Έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του δηλώνει ο Τουντσάι

Προαναγγελία αποχώρησης από τη Φενέρμπαχτσέ
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2007 20:01
A- A A+

Ετοιμος για ένα «νέο κεφάλαιο» στην καριέρα του δηλώνει ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Σανλί Τουντσάι, σε δηλώσεις του που φιλοξενεί σήμερα η ισοσελίδα της UEFA.

Ο τούρκος επιθετικός επαναλαμβάνει ότι τις όποιες αποφάσεις του για το μέλλον του θα τις ανακοινώσει μετά το παιχνίδι της Εθνικής Τουρκίας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, λέγοντας πάντως ότι θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, κάτι που μπορεί να εκλειφθεί ως προαγγελία της αποχώρησής του από τη Φενερμπαχτσέ.

«Μια μεταγραφή δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πριν από έναν κρίσιμο αγώνα της εθνικής ομάδας», λέει ο 25χρονος σέντερ φορ στον τούρκο δημοσιογράφο Γιακίρ Μιζράχι και προσθέτει: «Μετά τον αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη θα είμαι πιο χαλαρός και θα έχω τη δυνατότητα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Πάντως οφείλω να παραδεχτώ πως αυτό που θέλω είναι να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Αυτό είναι που θέλω».

«Είχα ορισμένες αδυναμίες ως παίκτης στο παρελθόν, αλλά έχω βελτιωθεί. Πιστεύω ότι μεγαλύτερο προσόν μου είναι η καρδιά και η μαχητικότητά μου. Αν παίζω με καρδιά και μάχομαι στο γήπεδο, τότε σημαίνει ότι κάνω σωστά τη δουλειά μου για την ομάδα μου», δηλώνει ο Τουντσάι και καταλήγει λέγοντας: «Όταν παίζεις έξω από τη χώρα σου, μπορείς να βελτιώσεις το παιχνίδι σου, να μάθεις μία νέα γλώσσα και να αποκτήσεις την εμπειρία μιας διαφορετικής κουλτούρας. Για την ώρα δεν παίζω στην Ευρώπη. Θα αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις όταν τα καταφέρω να βρεθώ εκτός Τουρκίας, αν τα καταφέρω».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις