ΠΑΣΟΚ: Σε ομηρία οι νέοι με τις πολιτικές της ΝΔ στο χώρο της εργασίας

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2007 20:16
A- A A+

«Το ποιος χωρίζει τους Έλληνες με σκοπό το κομματικό του συμφέρον είναι προφανές», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, απαντώντας στον αναπληρωτή κυβερνητικο εκπρόσωπο Ευ. Αντώναρο http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/05/31/1340739.htm .

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζει ο κ. Ευθυμίου, ανέδειξε σήμερα στην Βουλή το πραγματικό περιεχόμενο των πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση Καραμανλή, στον τομέα της εργασίας στην Δημόσια Διοίκηση, ιδιαιτέρως δε των νέων ανθρώπων. Πολιτικών, μέσω των οποίων επιχειρείται να κρατούνται σε ομηρία οι νέοι με στόχο αφενός μεν την μετάλλαξή τους σε εκλογική πελατεία, αφετέρου δε την διαμόρφωση ενός κομματικού κράτους «ημετέρων» οι οποίοι θα συμβάλλουν με την σειρά τους στην προσπάθεια παραμονής της κυβέρνησης Καραμανλή στην εξουσία».

«Το ποιος, λοιπόν, χωρίζει τους Έλληνες με σκοπό το κομματικό του συμφέρον είναι προφανές», σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και καταλήγει: «Αλλά είναι επίσης προφανές, γιατί η κυβέρνηση Καραμανλή δεν δέχεται την εφαρμογή ενός συστήματος προσλήψεων στην Δημόσια Διοίκηση, που να διασφαλίζει την διαφάνεια και την αξιοκρατία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή