Επιστολή με αιχμές του Φασούλα σε Βασιλακόπουλο

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 13:48
UPD:13:52
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, έστειλε επιστολή σε Γιώργο Βασιλακόπουλο και Παναγιώτη Τσαγκρώνη εν όψει της αυριανής σύσκεψης του Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ.

Την επιστολή συνυπογράφουν τα μέλη του Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, Φάνης Χριστοδούλου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μπάμπης Μαρκάκης και Μέμος Ιωάννου.

Ο παλαίμαχος άσος υπογραμμίζει στην επιστολή του πως θα έπρεπε να αναφέρονται με σαφήνεια τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στις προσκλήσεις, σε συνεδρίαση των καταστατικών οργάνων των νομικών προσώπων.

«Αυτό βέβαια δεν μας εκπλήσσει, καθώς επί πολλά χρόνια οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ ήταν μια ευκαιρία για μονόλογο εκ μέρους του Γιώργου Βασιλακόπουλου και όχι το όργανο λήψεως αποφάσεων, όπως θα έπρεπε» αναφέρει ο Φασούλας.

Και προειδοποιεί ότι «δεν πρόκειται ούτε να γίνουμε συνένοχοι στην κατάσταση στην οποία έχετε επιφέρει με δική σας ευθύνη την ελληνική καλαθοσφαίριση, αλλά ούτε και κομπάρσοι ενός ακόμη θέατρου του παραλόγου».

Ο Παναγιώτης Φασούλας υπογραμμίζει ότι δεν θα έπρεπε να απουσιάζει από τα θέματα ημερήσιας διάταξης ο ορισμός των αρχαιρεσιών της ΕΟΚ, ενώ ζητά διευκρινίσεις στα θέματα των Εθνικών ομάδων και του ανοίγματος των ακαδημιών μπάσκετ.

Από την πλευρά Φασούλα, τέθηκαν τα ακόλουθα θέματα προς διευκρίνιση στο αυριανό Δ.Σ.:

«Α) Ταμειακή διαχείριση Προσωρινής Διοίκησης από 1/4/2021 έως 26/4/2021

Β) Ενημέρωση για Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Γ) Ενημέρωση για Εθνικές Ομάδες:

Επιπροσθέτως απουσιάζει από την ημερήσια διάταξη θέμα που να αφορά τις επικείμενες εκλογές, σκοπό για τον οποίο άλλωστε διορίστηκε η παρούσα διοίκηση και οφείλει να φέρει εις πέρας. Οι προθεσμίες που τάσσει ο νόμος μέχρι την 30/5/2021 έχουν προ πολλού εκκινήσει και δεν υπάρχει ούτε καν σχέδιο εναλλακτικού τρόπου τέλεσης της Γ.Σ., πλην του προτεινόμενου και προαποφασισμένου από εσάς.

Τέλος, απουσιάζει από τα θέματα ημερήσιας διάταξης το θέμα της υποβολής αιτήματος προς την Πολιτεία με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των ακαδημιών, διαφαινόμενης της απόφασης επαναλειτουργίας των υπόλοιπων σχολικών βαθμίδων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις