Την τιμωρία των ομάδων που συμμετείχαν στην ίδρυση της ESL ζητούν 11 σύλλογοι της Serie A

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 10:56
UPD:11:00
Pool via REUTERS/CARL RECINE
A- A A+

Το γεγονός ότι η European Super League δεν προχώρησε δε σημαίνει ότι σταμάτησαν οι αντιδράσεις εναντίον των ομάδων που επιδίωξαν να «ταράξουν τα νερά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Έντεκα σύλλογοι της Serie A με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Λίγκας, Πάολο Νταλ Πίνο, ζητούν να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον των Μίλαν, Ιντερ και Γιουβέντους, οι οποίες είχαν συνυπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη της νέας διοργάνωσης.

Οι διοικήσεις των Ρόμα, Τορίνο, Μπολόνια, Τζένοα, Σαμπντόρια, Σπέτσια, Μπενεβέντο, Κροτόνε, Σασουόλο, Πάρμα και Κάλιαρι, ζητούν έκτακτη συνάντηση των συλλόγων που συμμετέχουν στη Serie A, απειλώντας με κυρώσεις τους δύο συλλόγους του Μιλάνου και την «Μεγάλη Κυρία».

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν εναντίον των τριών κορυφαίων ομάδων της χώρας «ανέπτυξαν και ενέκριναν ένα μυστικό έργο με προφανή και σοβαρή ζημιά για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Και δεν έχουν ακόμη κοινοποιήσει επίσημα την αποχώρηση τους από το έργο, απόδειξη πιθανής και απαράδεκτης αναβίωσης της δημιουργίας του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις