Βύρωνας: Επίθεση με πετρέλαιο κατά ανήλικων κοριτσιών

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 09:38
UPD:09:47
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
A- A A+

Στο νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν, με ερεθισμούς στο πρόσωπό τους,  δύο κορίτσια  13 και 14 ετών, μετά από επίθεση με πετρέλαιο που δέχτηκαν την Κυριακή στον Βύρωνα από το μπαλκόνι μιας 37χρονης.

 Η 37χρονη ενοχλημένα επειδή τα κορίτσια έπαιζαν κάτω από το σπίτι της πέταξε από το μπαλκόνι της πετρέλαιο σε τέσσερα ανήλικα κορίτσια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 21:00, τα κορίτσια βρίσκονταν στην οδό Καλλιπόλεως, όταν ξαφνικά η 37χρονη, που ενοχλήθηκε από την παρουσία τους, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και τους έριξε πετρέλαιο.

Αμέσως μετά, μία 13χρονη και μία 14χρονη, που ένιωθαν έντονες ενοχλήσεις στο πρόσωπο, διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η 37χρονη συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, η γυναίκα δήλωσε ότι το δοχείο με το πετρέλαιο το έριξε η γάτα της που βρισκόταν στο μπαλκόνι. Ωστόσο σε έρευνα που έκανε στη γειτονιά διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έλεγε ψέματα.

Στη συνέχεια η γυναίκα προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα όπου η προσαγωγή έγινε σύλληψη. Έπειτα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή