Πινγκ πονγκ: Στον αγώνα για την πρόκριση στο Τόκιο ο Γκιώνης

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 16:11
UPD:17:15
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο βρίσκεται ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Στον προημιτελικό απέναντι στον Ρουμάνο Ράρες Σίπος, για το στάδιο 3 του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού τουρνουά, επιβεβαίωσε απόλυτα τα προγνωστικά και με το επιβλητικό 4-0 σετ προκρίθηκε στην τετράδα και τον αγώνα για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Το απόγευμα, στις 19:10 ώρα Ελλάδας τίθεται αντιμέτωπος με τον Τσέχο Πάβελ Σίρουτσεκ κι αν σημειώσει νέα νίκη πανηγυρίζει την εξασφάλιση της 5ης συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σημαντικό όμως, είναι και το γεγονός ότι θα έχει κι άλλη ευκαιρία αν χάσει, καθώς πιο αργά το βράδυ θα συναντηθούν σε καθοριστικό ματς για το τελευταίο «εισιτήριο» των ανδρών από το Γκιμαράες οι ηττημένοι των ημιτελικών.

Ο Γκιώνης βέβαια (νούμερο 3 των αγώνων), με όπλα τη δυνατή ψυχολογία, το σταθερά καλό αγωνιστικό πρόσωπο και την εμπειρία δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από το να πετύχει τον στόχο του μία ώρα αρχύτερα.

Θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον συμπαίκτη του στην πολωνική Μπογκόρια και 2ο φαβορί του τουρνουά και είναι έτοιμος για μία ακόμη πρόκριση μέσα από Προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις