Μοιρασιά για Ατρόμητο και Λαμία

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 21:39
UPD:22:06
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος έπαιξε για περίπου μία ώρα με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γιαννιώτη με απευθείας κόκκινη κάρτα, όμως κατόρθωσε να κρατήσει τη Λαμία στο «μηδέν» στο Περιστέρι και να πάρει ένα βαθμό, σε ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Τα σουτ των Γιακουμάκη (6’) και Ούμπιδες (24’) δεν ανησύχησαν τον Μποκά και τον Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς πιο πολύ ο προπονητής της Λαμίας αγχώθηκε με την αναγκαστική αλλαγή του Μπεχαράνο.

Όμως, σε ανύποπτη φάση στο 33’, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και, έπειτα από τη χρήση του VAR, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Δημήτρη Καραντώνη.

Ο Σάββας Παντελίδης «θυσίασε» τον Ραμπέγιο για να βάλει τον Θεοδωρακάκη κάτω από τα δοκάρια. Ο Ντέλετιτς, με διπλή προσπάθεια, σκόραρε από το φάουλ που καταλογίστηκε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, πάλι με χρήση του βίντεο, αφού ο   ευρισκόμενος σε θέση οφσάιντ Ρόμανιτς εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα του Ατρόμητου.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κρατούσαν με σχετική ευκολία τις επιθέσεις της Λαμίας μακριά από την εστία τους και οι φάσεις ήταν ελάχιστες στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα δυνατό αλλά άστοχο σουτ του Άνχελ Μαρτίνεθ στο 67’, ένα ακόμα του Ντέλετιτς δέκα λεπτά αργότερα κι ένα του Πίτι στο 88’ – όλα με την ίδια κατάληξη – ήταν οι μοναδικές αξιοσημείωτες.

Με τη «λευκή» ισοπαλία να μένει μέχρι τέλους, Ατρόμητος και Λαμία απέκτησαν διαφορά τεσσάρων και πέντε βαθμών, αντίστοιχα, από τον προτελευταίο της βαθμολογίας, Παναιτωλικό, δυο στροφές πριν το φινάλε των αγώνων κατάταξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις