Πινγκ πονγκ: Ήττα για Γκιώνη, διεκδικεί τώρα την πρόκριση από το στάδιο 3

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 18:56
UPD:18:57
REUTERS/ALKIS KONSTANTINIDIS
A- A A+

Ήττα σε ματς-θρίλερ γνώρισε ο Παναγιώτης Γκιώνης, στον πρώτο του αγώνα στο Προολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ευρώπης (εκεί όπου άρχισε ως τρίτο φαβορί) και τώρα πηγαίνει στο τελευταίο στάδιο της διοργάνωσης από αύριο, για να κυνηγήσει την πρόκριση στο Τόκιο.

Σε συναρπαστικό και άκρως θεαματικό αγώνα για τον γύρο των «16» του σταδίου 2 κάμφθηκε με 4-3 σετ από τον Ισπανό Αλβάρο Ρόμπλες (νούμερο 7) και δεν συνεχίζει σε αυτή τη φάση, η οποία δίνει τις δύο πρώτες Ολυμπιακές προκρίσεις. Προηγήθηκε τρεις φορές στα σετ, είχε την απόδοση που του επέτρεπε να ξεπεράσει έναν πολύ δυνατό αθλητή, αλλά τελικά λύγισε ύστερα από 1 ώρα και 7 λεπτά.

Όπως στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό της Ντόχα πριν από έναν μήνα, έτσι και τώρα στο Γκιμαράες, ο πολύπειρος Έλληνας πρωταθλητής ζει τις ιδιαιτερότητες και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο αυτών των τουρνουά και είναι προφανές ότι για να εξασφαλίσει, μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, την πέμπτη Ολυμπιακή συμμετοχή του, θα χρειαστεί πολύς κόπος και μεγάλη αγωνία και στο στάδιο 3…

Ο Γκιώνης θα περιμένει την ολοκλήρωση του σταδίου 2 αύριο το μεσημέρι και μετά από νέα κλήρωση θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του. Υπενθυμίζεται ότι χθες αποκλείστηκαν στα γκρουπ της πρώτης φάσης ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Κατερίνα Τόλιου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις