UEFA: Καμία τιμωρία στους 12 «αποστάτες»

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 15:02
UPD:15:06
A- A A+

Καμία απολύτως τιμωρία δεν θα επιβάλλει η UEFA στις 12 ομάδες που την περασμένη Κυριακή (18/04) είχαν υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη δημιουργίας της European Super League.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις τελευταίες ημέρες περίμεναν την «απάντηση» της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας με την επιβολή τιμωρίας των ομάδων που πρωτοστάτησαν σε αυτή την κίνηση, όπως επίσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν ζητήσει από την ανώτερη αρχή του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου την παραδειγματική τιμωρία τους.

Τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη για πολλούς και διάφορους λόγους στη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής την Παρασκευή (23/04).

Οι όποιες σκέψεις μπήκαν... στον πάγο κι επί του παρόντος όλα θα κυλήσουν όπως γνωρίζαμε, τουλάχιστον, έως ότου ολοκληρωθεί η τρέχουσα περίοδος.

Αυτό σημαίνει πως οι ημιτελικοί του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν θα διεξαχθούν κανονικά στις προβλεφθείσες ημερομηνίες (27 και 28 Απριλίου οι πρώτες αναμετρήσεις και 4, 5 Μαΐου οι ρεβάνς).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις